Diyarbakır Diş Beyazlatma Tedavisi

Diyarbakır diş beyazlatma tedavisi, yıllar içerisinde tütün ürünü kullanımı, yiyecek ve içecekler nedeniyle beyazlıklarını kaybetmiş dişlere uygulanmaktadır. Kimyasal bir işlemdir. Lazer ve kimyasal ajanlarla beyazlatma işlemi yapılmaktadır. Dişlerde aşındırma olmadığı için koruyucu bir işlemdir.

Diş Beyazlatma Randevusu Al

Diyarbakır Diş Beyazlatma Tedavisi

Diyarbakır diş beyazlatma işlemi, diş renginin açılması için yapılan estetik uygulamalar arasında en koruyucu olan tedavi yöntemidir. Diyarbakır diş beyazlatma tedavisinde dişin bütünlüğü işlem esnasında bozulmamaktadır. Diş beyazlatma işleminden önce diş taşı temizliği tedavisi önerilmektedir. Diş taşı temizliği ile dişin üzerindeki taşlar ve lekeler temizlenerek beyazlatma ajanının dişe en ideal şekilde uygulanması sağlanmaktadır. Tedaviden önce çürük dişler ve uyumsuz dolgular varsa onların da düzeltilmesi gerekmektedir. Diş beyazlatma tedavisi 3 seansa kadar uygulanabilmektedir. İstenilen renk tonuna ulaşılması ana kriterdir. Bir seans 15 dakika sürmektedir.

Diyarbakır diş beyazlatma tedavisinde elde edilen sonuç başlangıçtaki renge dönmez. Bir miktar geri dönüş olabilir. Bunun da olması 6 ay ile 2 yıl arasında bir süreçte oluşabilmektedir. Diş beyazlatma işlemi seanslardan sonra eve gidildiğinde de devam etmektedir. Diyarbakır diş beyazlatma tedavisinde işlemden sonra hastalarımızın dişlerinde hassasiyetler olabilmektedir.

Şube

Personel

Müşteri Hizmetleri
1
Beyaz Işık
Merhabalar Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?