Sultangazi Diş Beyazlatma Tedavisi

Canlı veya cansız dişlerde bulunan renklenmelerin ve lekelerin yok edilmesine olanak tanıyan müdahale diş beyazlatma olarak bilinir. 

Diş Beyazlatma Randevusu Al

Sultangazi Diş Beyazlatma Tedavisi

Diş beyazlatma; çeşitli nedenlerden dolayı diş rengi değişmiş kişilere tavsiye edilen kozmetik amaçlı uygulanan işlemdir. Gülüşünüzü değiştirmenin basit ve pratik bir yoludur. Diş minesinin gözenekli yapısından dolayı dişler zamanla renklenir. Özel beyazlatma ajanları ve lazer sistemi kullanılarak dişin renk tonunun açılması hedeflenir. Diş beyazlatmanın etkisi kalıcılığı kişiden kişiye göre değişir. İşlem sonrası beyazlık, kişinin yeme içme alışkanlıklarına ile hekimin işlem sonrası önerilerine uyulup uyulmamasına göre kalıcılığını koruyacaktır.Bu bağlamda, Sultangazi’de diş beyazlatma tedavisini hizmetinize sunmaya hazırız.

Sultangazi’de Diş beyazlatma işlemi hastaya 2 farklı şekilde uygulanabilir.

1. Ofis Tipi Beyazlatma: Sultangazi’de Diş kliniğimizde hekim tarafından uygulanır. İlk olarak hastanın dişetlerine koruyucu bariyer uygulanır ve beyazlatıcı ajanlar dişlere sürülür lazer ile ajanlar aktifleşerek beyazlatma işlemi başlar. Uygulanan beyazlatma ajanlarının markasının önerdiği süre boyunca işlem devam eder.

2. Ev tipi beyazlatma: diş kliniğinde hastanın ağız ölçüsüne uygun şeffaf bir plak hazırlanır. Daha sonra hasta bu plağa diş beyazlatma ajanlarını sürerek tavsiye edilen süre boyunca plak kullanılır. Sultangazi’de diş beyazlatma işlemi için, klinigimize uğrayarak size en uygun diş beyazlatma şeklini öğrenebilirsiniz.

Diş beyazlatma işlemi diş hekimi tarafından uygulandığı takdirde dişlere herhangi bir zarar vermez. Bunun aksini söyleyen herhangi bir çalışma bulunmamaktadır. Diş Beyazlatma işlemi mine dokusunun bozulmadığı ve ağız hijyeninin optimal olduğu herkese uygulanabilir ancak 18 yaşından altındakilere hamilelere önerilmez. Siz değerli hastalarımızı Sultangazi’de diş beyazlatma uygulamasi icin her zaman bekleriz.

Şube

Personel

Müşteri Hizmetleri
1
Beyaz Işık
Merhabalar Size Nasıl Yardımcı Olabiliriz ?